Kış Mevsiminde Beyaz Renk Nasıl Giyilir?


Doğanın beyaza büründüğü kış mevsiminde şehir hayatı yaza göre daha zahmetli olsa da farklı stilleri denemek için bol bol fırsat bulabilirsiniz. Baştan aşağı tek renk giyeceğiniz ton-sür-ton stiller, uzun ceketlerle yaratacağınız havalı kombinler ya da katman trendini uygulayacağınız parçalarla kış mevsiminin buz gibi havasını yaratıcılığınız için kullanabilirsiniz.

Kış gelince koyu renkler gardıropta kendini hemen belli eder, öne çıkar ve sık sık da tercih edilir. Yaz renkleriyle eğlenceli kış kombinleri yapmayı daha önceki konularımızda anlatmıştık. Şimdi kışın hem en şık hem de en riskli rengini nasıl giyeceğinizden bahsedeceğiz!

Beyaz renk, kışın ana rengi dersek kimse itiraz etmez. Yaz mevsiminde bronz tenle uyumuna nasıl bayılıyorsak, kışın da stil sahibi ve şık bir görünüş için beyaz ve tonlarını sık sık tercih ediyoruz. Önerilerimizle mevsimi bembeyaz geçirebilirsiniz!

Katmanları Kullanın

Kış modasının en cazip yani kat kat giydikçe farklı stiller yaratabilmek. Beyaz balıkçı yaka kazağınızı bej tonlarında bir hırkayla tamamlayabilirsiniz. Kombininizi tamamlarken koyu renk pantolonlar tercih edin. Böylece kontrast bir görünüm elde edebilirsiniz.

Görünüme Doku Ekleyin

Mevsimin gereği kalın kazaklar, büyük örgüler ve kadifeler zaten gardırobumuzun bir parçası. Özellikle büyük ve dikkat çeken bu parçaları beyaz ve tonlarında seçerek dikkat çeken bir görünüm yaratabilirsiniz. Tüylü kazaklar, pelüş hırkalar, çeşitli stillerde örgüleri mutlaka gardırobunuza ekleyin.

Aksesuarları Unutmayın

Kışın ne giyerseniz giyin onu bir kaban ve çeşitli aksesuarlarla kapatmanız gerekecek. Bu nedenle dış giyime ve onu tamamlayacak atkı, bere ve eldivenlere daha fazla özen göstermelisiniz. Beyaz ya da krem rengi uzun bir palto tüm havanızı değiştirebilir. Kontrast yaratmak için bu sefer taba rengi bir paltoyla beyaz aksesuarlar kullanabilirsiniz.

Soğuk Havaya Sıcak Kombinler Yapın

Yün, kaşmir veya polar gibi kumaşlardan üretilen birkaç farklı tonda beyaz kazakla birçok kombini kolayca hazırlayabilirsiniz. Kış bastırıp hava iyice soğuduğunda hem şık hem de sıcacık hissedeceksiniz. Oversize beyaz polar parçaları çizmelerle birlikte kullanabilirsiniz.

Siyah ve Beyazı Buluşturun

Beyazın yanına yakışan çok ton var ama hiçbiri siyah kadar güçlü bir etki yaratmıyor. Beyaz kombinlerinizi siyah aksesuarlarla tamamlayabilir ya da beyaz kazak, koyu gri renk pantolon ve siyah botlarla geçiş yapabileceğiniz bir görünüm oldukça şık görünmenizi sağlayacak.